Hvem er jeg?

Jeg er certificeret stresscoach fra Forebyg Stress og Systemisk-Anerkendende coach fra Professionshøjskolen Metropol. Jeg er uddannet fra Holbæk Seminarium og diakon fra Center for Diakoni og Ledelse med sjælesørgerisk kompetence og sorgbearbejdning i forbindelse med traumatiske tab, ligesom jeg har den 1-årige Foundation Training fra Bodynamic International, suppleret med kursus omkring kropslig tilgang ved Stressmestring. Jeg har mere end 25 års erfaring med at hjælpe mennesker godt gennem udfordringer og kriser.

I 2020 færdiggjorde jeg en efteruddannelse indenfor Compassion Fokuseret Terapi (CFT), som er en tilgang til at behandle følelsesmæssige udfordringer relateret til selvkritik og følelser af skam og skyld. CFT har til formål at frembringe følelser af tilfredshed, sikkerhed, tryghed og tilknytning og hjælpe med at opnå en større følelsesmæssig balance. Denne tilgang kan hjælpe os til dels at håndtere de udfordringer, vi står overfor i livet, dels vores sårbarhed overfor negative følelser såsom vrede, angst og væmmelse.

Som stresscoach og samtaleterapeut arbejder jeg ud fra den tankegang, at der i ethvert menneske findes ressourcer til at løse udfordringer og problemer. Jeg har stort fokus på at give nærvær og empati i kontakten og tror på vigtigheden af at møde mennesker med stor indlevelsesevne, respektfuld holdning, tydelig kommunikation og ikke mindst være den, der hjælper med ”at åbne vinduer, hvor døren er lukket”.

Mindwork CFT

Competence Centre Psychotherapy 2018