Telefonisk stresscoaching

Hvis det ikke fungerer at skulle afsted hjemmefra eller hvis du bor langt væk fra mit kontor i Slagelse.

At være stresset kan betyde, at det opleves som uoverkommeligt at skulle finde tid til at tage af sted og mødes med en stresscoach, ligesom det af forskellige praktiske grunde kan være vanskeligt at mødes.

Stresscoaching over telefonen fungerer rigtig fint.

Rent praktisk foregår det ved, at du ringer til mig på det aftalte tidspunkt og vi taler sammen en time. Jeg har ansvar for at holde tiden og sikre, at vi når igennem det, der er brug for.

For at du kan få mest muligt ud af samtalen, er det vigtigt, at du sidder alene i et rum og kan tale uforstyrret i den time, samtalen varer.

En telefonisk stresscoaching har samme længde – 1 time – og koster det samme som en fremmøde coaching. Du betaler via Mobile Pay umiddelbart efter vores samtale eller overfører pengene til min bankkonto.

Nogen vælger at kombinerer forløbet sådan, at vi mødes hos mig første og sidste gang og ellers taler i telefon sammen, andre at vi mødes første gang og andre igen, at vi udelukkende ”mødes i telefonen”. Det er vigtigt, at du finder den form, der passer dig bedst, så du får det størst mulige udbytte af forløbet.