Samtaler via mobil eller video

Hvis det ikke fungerer at skulle afsted hjemmefra eller hvis du bor langt væk fra mit kontor i Ringsted.

At være stresset eller udfordret på andre måder kan betyde, at det opleves som uoverkommeligt at skulle finde tid til at tage af sted og mødes med sin terapeut/stresscoach, ligesom det af forskellige andre praktiske grunde kan være vanskeligt at mødes.

Stresscoaching og terapi via mobil eller video fungerer rigtig fint, og alle videosamtaler vil foregå i en krypteret og sikker forbindelse. Jeg benytter systemet ”Whereby”, som opfylder kravene i GDPR.

Nogen vælger at kombinerer forløbet sådan, at vi mødes hos mig første og sidste gang og ellers taler i telefon sammen eller over video. Andre, at vi kun mødes første gang og andre igen, at vi udelukkende ”mødes i telefonen eller på video”. Det er vigtigt, at du finder den form, der passer dig bedst, så du får det størst mulige udbytte af forløbet.

Praktisk

Rent praktisk foregår det ved, at jeg ringer til dig på det aftalte tidspunkt, og hvis vi skal mødes via video,  sender dig en mail med link til vores fælles ”rum”.

Vi taler sammen en time, og jeg har ansvar for at holde tiden og sikre, at vi når igennem det, der er brug for.

For at du kan få mest muligt ud af samtalen, er det vigtigt, at du sidder alene i et rum og kan tale uforstyrret i den time, samtalen varer.

Stresscoaching eller terapi via telefon eller videokonference koster det samme som en fremmødecoaching. Jeg fremsender efterfølgende en faktura til dig, så du kan overføre pengene til min bankkonto.